ΑΒ Βασιλόπουλος: 74 χρόνια μαζί! 74 ημέρες κερδίζετε πολύ!

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, συμπληρώνει 74 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά και το γιορτάζει με πλούσιες προσφορές και μεγάλα δώρα!


Πιο συγκεκριμένα, από τις 24/01/2013 και για 74 ημέρες, στα καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος, οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν μοναδικών προσφορών, που φτάνουν έως και 50% σε μια μεγάλη ποικιλία βασικών προϊόντων!

Επίσης, κατά τη διάρκεια της επετειακής αυτής περιόδου θα πραγματοποιούνται κληρώσεις στις οποίες:

1. ένας τυχερός καθημερινά θα κερδίζει 500€ σε δωροεπιταγές ΑΒ (τυχερή απόδειξη),

2. ένας τυχερός καθημερινά ανά κατάστημα, θα κερδίζει 500 πόντους στην κάρτα του ΑΒ Plus, 

3. ένας τυχερός κάθε εβδομάδα ανά κατάστημα, θα κερδίζει το «προϊόν του μήνα» (ποσότητα που καλύπτει τις ανάγκες μιας τετραμελούς οικογένειας για ένα μήνα), με τη χρήση της κάρτας ΑΒ Plus. 

Τα στοιχεία των τυχερών αποδείξεων και καρτών ΑΒ Plus, θα αναρτώνται καθημερινά στην ιστοσελίδα της εταιρείας (www.ab.gr), σε ειδική εφαρμογή που έχει δημιουργηθεί στη σελίδα της ΑΒ στο Facebook, αλλά και σε εμφανές stand στην είσοδο των καταστημάτων. Αντίστοιχα, στα ίδια μέσα οι καταναλωτές μπορούν να αναζητήσουν το 15ήμερο έντυπο προσφορών, στο οποίο θα ανακοινώνονται οι προσφορές των προϊόντων. 

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, ξεκινά δυναμικά και τη νέα χρονιά! Γιορτάζει τα 74 της χρόνια και ευχαριστεί τους πελάτες της για την εμπιστοσύνη που της δείχνουν δίνοντας τους τη δυνατότητα να επωφεληθούν μοναδικών προσφορών, αλλά και να κερδίσουν μεγάλα δώρα!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις