Το «κυνήγι» έβγαλε θησαυρό!

Συνήθειά του είναι να αγοράζει ανενεργές θυρίδες που βρίσκονταν στα αζήτητα χρόνια. Έτσι ανακάλυψε τον μικρό θησαυρό που κρατούσε καλά φυλαγμένο ο ιδρυτής του Penthouse, Bob Guccione,
ο οποίος γνώρισε τη δόξα και τον πλούτο, ενώ βρέθηκε στη λίστα των Forbes 400, για να κηρύξει πτώχευση το 2003. 



Ανάμεσα στα αντικείμενα που βρήκε ο Jeremy Frommer, πρώην διευθυντής της Royal Bank of Canada, ήταν αδημοσίευτες, γυμνές φωτογραφίες της Madonna και της Lauren Hutton, μαζί με τα αρνητικά τους, αλληλογραφία με παίκτες αλλά και με μία γυναίκα που ισχυριζόταν ότι ήταν ερωμένη του Φιντέλ Κάστρο, ένα μοναδικό χειροτέχνημα από τον επικό «Caligula» κι ένα αδημοσίευτο χειρόγραφο. Επίσης, ανακάλυψε 63 ελαιογραφίες κι άλλα έργα του Guccione, που ήταν και διάσημος συλλέκτης αλλά και καλλιτέχνης ο ίδιος που εξέθετε έργα του με τον Roy Lichtenstein.



Μέσα στην κολεξιόν περιέχονταν ακόμη γυμνές φωτογραφίες και της Vanessa Williams, που τότε ήταν Μις ΗΠΑ, αλλά και αναρίθμητες φωτογραφίες από τις κοπέλες του Penthouse και άλλες ερασιτεχνικές λήψεις, κινούμενα σχέδια και σκίτσα με σημειώσεις του Guccione, σχέδια για ένα ξενοδοχείο και καζίνο και προσωπικές σημειώσεις, ημερολόγιο, μία κάμερα, κοσμήματα και ατζέντες. 



Τα αποκτήματα ακόμη καταχωρούνται, ενώ φημολογείται ότι ανάμεσά τους είναι και μία φωτογραφία του νεαρού Arnold Schwarzenegger σε ερωτικές περιπτύξεις, καθώς και κούτες με σπιτικά βίντεο. Η συλλογή επιπλέον αποκαλύπτει την εμμονή κατά του ανταγωνιστή του Hugh Hefner, καθώς υπάρχουν πολλά σατιρικά σχόλια κατά του ιδρυτή του Playboy και το κουνελάκι του. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις