H Uma Thurman αποκαλύπτει...

Μόλις ανακοίνωσε τα ονόματα της κόρης της κάποιοι -ίσως οι περισσότεροι- έσπευσαν να την ειρωνευτούν κι άλλοι να κοροιδέψουν.
Σε τηλεοπτική συνέντευξή της η Uma Thurman αποκαλύπτει γιατί αποφάσισε να δώσει τόσα ονόματα στο νεογέννητο, Rosalind Arusha Arkadina Altalune Florence, ή χαϊδευτικά Luna.

Όπως δικαιολογήθηκε η σταρ "βαισκά ήταν ιδέα της μεγάλης μου κόρης, Maya η οποία τόνισε ότι σίγουρα δεν πρόκειται να κάνω άλλα παιδιά οπότε θα μπορούσα να δώσω στη νεογέννητη κόρη μου όλα τα ονόματα που μου άρεσαν". Όσον αφορά το επώνυμό της, η μικρή θα διαθέτει τα ονόματα και των δύο γονιών της Thurman-Busson, που δνε έχουν παντρευτεί ακόμη. Οι δυο τους είχαν σχέση το 2007 έως το 2009 οπότε χώρισαν, αλλά επανασυνδέθηκαν και τώρα απέκτησαν τη Luna. Η Uma Thurman έχει δύο παιδιά από τον γάμο της με τον Ethan Hawke, τη 14χρονη Maya και τον 10χρονο Levon, ενώ ο Busson δύο γιους από τη σχέση του με την Elle Macpherson, τον 14χρονο Arpad Flynn Alexander και τον Aurelius Cy Andrea, 9 χρονών.



Επίσης, όπως προσθέτει η 42χρονη σταρ "Δεν θα συμφωνούσαμε απόλυτα με τα ονόματα. Την αποκαλούμε Luna οπότε είναι τυχερή από αυτήν την άποψη. Και τουλάχιστον δεν θα χρειάζεται έμπνευση όταν θα θέλει να βρει ονόματα για τα δικά της παιδιά. Μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιο από τα ενδιαφέροντα δικά της ονόματα". 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις