Kομμωτήριο PELO - Αλεξάνδρεια



Το κομμωτήριο "pelo" προσφέρει διακριτική κομψότητα

σε ένα περιβάλλον που είναι ζεστό, φωτεινό και φιλόξενο.Oι στυλίστες καταλαβαίνουν τη σπουδαιότητα της συνεργασίας μαζί σας για να δημιουργήσετε το τέλειο στυλ που σας ταιριάζει!

Κατά την άφιξή σας, θα λάβετε ένα θερμό καλωσόρισμα και ο στυλίστας θα ακούσει τις ανάγκες σας, τον τρόπο ζωής σας και θα συζητήσετε ποιο στυλ θα θέλατε.

Χρησιμοποιούμε σύγχρονα προϊόντα και τεχνικές που σημαίνει ότι οι πελάτες όλων των ηλικιών, μπορούν να έχουν ένα hairstyle που θα αγαπήσουν.

Mπορείτε αν θέλετε να έχετε τη δική σας προσωπική πινελιά στα μαλλιά σας με ειδικές τεχνικές χρώματος ή ακόμα να προσθέσετε μάκρος και όγκο(tressa-hair extensions)στο χτένισμά σας.

Στο σαλόνι μας πραγματοποιούμε θεραπείες ,ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών,με την υποστήριξη συσκευής που εκπέμπει όζον(IONIC ACTION) η οποία αποδεικνύεται εξαιρετικά δημοφιλής και έχει καταπληκτικά αποτελέσματα.

Οι στυλίστες είναι περισσότερο από ευτυχείς να σας συμβουλεύσουν σχετικά με τη διατήρηση των μαλλιών σας σε άριστη κατάσταση και το στυλ σας να δείχνει υπέροχο!

Με υπευθυνότητα,φαντασία και επαγγελματισμό σας προσκαλούμε να γνωρίσετε τις υπηρεσίες μας από κοντά.


ΚΟΥΡΕΜΑ ΑΝΔΡΙΚΟ 10€(ΛΟΥΣΙΜΟ+ΚΟΥΡΕΜΑ)
ΚΟΥΡΕΜΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ 15€(ΛΟΥΣΙΜΟ+ΚΟΥΡΕΜΑ+ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΑ)
ΧΤΕΝΙΣΜΑ 10€
ΒΑΦΗ(ΧΩΡΙΣ ΑΜΜΩΝΙΑ) ΑΠΟ 15€
ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ ΑΠΟ 20€
SPA ΜΑΛΛΙΩΝ ΑΠΟ 12€
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΑΛΛΙΩΝ(ΜΕ ΟΖΟΝ) ΑΠΟ 10€
ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΑΠΟ 70€

ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 20% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις