Όμηροι αδίστακτων ληστών πατέρας και 12χρονη κόρη

Απίστευτο και όμως αληθινό. Ένας πατέρας και η 12χρονη κορούλα του έπεσαν θύματα αδίστακτων ληστών που τους κράτησαν ομήρους με την απειλή μαχαιριού. 



Το περιστατικό σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα στην περιοχή της Αμμουδάρα.

Οι δύο ληστές ήταν πιθανότατα αλλοδαποί και δεν δίστασαν να απειλήσουν το κοριτσάκι μπροστά στα έντρομα μάτια του πατέρα της. Η μαρτυρία του πατέρα για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια των ληστών σοκάρει.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Πατρίς οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι και ζήτησαν χρήματα και κοσμήματα. Μάλιστα έδειξαν να μην επηρεάζονται από τα κλάματα της μικρής που με φρίκη και τρόμο έβλεπε τους ληστές με τα μαχαίρια. Τελικά ο πατέρας της μικρής έδωσε στους ληστές 600 ευρώ που είχε μαζί του στο σπίτι και οι δράστες έφυγαν με το αυτοκίνητό του το οποίο τράκαραν και εγκατέλειψαν.

Το αυτοκίνητο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στην Αγία Πελαγία. Η τοπική ΕΛΑΣ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή τους, καθώς αξιωματικοί της αστυνομίας θεωρούν ότι οι συγκεκριμένοι ληστές έχουν ... πρωταγωνιστήσει σε πολλές κλοπές και διαρρήξεις στην περιοχή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις