5 αλήθειες για τον ανδρικό οργασμό (Part 1: Εισαγωγή – Τομή για το πέος)

peosΜύθοι, διαδόσεις και παρερμηνείες. Η αλήθεια είναι πως οι γυναίκες, ψάχνοντας τον δικό τους οργασμό, νομίζουν πως στον άνδρα είναι όλα αυτοματοποιημένα.


Από τον Ινστρούκτορα
Έλα όμως που δεν είναι! Έτσι, μεταφράζουν το «δεν τέλειωσε» ως «δεν με γουστάρει» ή αναρωτιούνται –τον πρώτο καιρό- γιατί τελειώνουν γρήγορα.
Διαβάστε 5 αλήθειες για τον ανδρικό οργασμό!
5. Τελειώνει πριν αρχίσει
Όταν ο άνδρας έχει να κάνει σεξ πολύ καιρό, τελειώνει σχεδόν αμέσως. Η αλήθεια είναι πως έχει τελειώσει από τα προκαταρκτικά ακόμη, έχει «οπλίσει» για δεύτερη φορά και τελειώνει σχεδόν αμέσως. Είναι που δεν έχει… «ανάσες», που λείπει καιρό από το γήπεδο, που δεν έχει ακόμη τα πατήματα. Με τον καιρό θα γίνει καλύτερος!
4. Τα 7 δευτερόλεπτα του οργασμού
Εκείνη τη στιγμή, ένας άνδρας μπορεί να πει τα πάντα! Μπορεί να ασπαστεί τον βουδισμό, να σου πει πως δεν θα παίξει ξανά Pro, να σου κάνει πρόταση γάμου. Στο τέλος, τίποτε από αυτά δεν ισχύει. Ο άνδρας θα τα πει και την επόμενη φορά. Η μαλακία για τη γυναίκα είναι πως δεν μπορεί να τα χρησιμοποιήσει εναντίον του. Έχει το ακατολόγιστο!
3. Δεν τελειώνει!
Ακόμη και αν είναι στο κρεβάτι με την απόλυτη κουκλάρα, ένας άνδρας μπορεί και να μην τελειώσει! Ειδικά σε περιπτώσεις που μιλάμε για σχέση -τότε συγκεντρώνει και τις μεγαλύτερες πιθανότητες- κάποια στιγμή να ξενερώσει από την επανάληψη! Αυτό δεν σημαίνει πως έπαψε να σε γουστάρει, κουκλάρα. Και ο Νονός ταινιάρα είναι, αλλά μπορεί κάποια στιγμή να βαριέται να τη δει όλη. Απλά, άλλαξε λίγο τα… κόλπα!
2. Υποκρινόμαστε κι εμείς
Ναι, η αλήθεια είναι αυτή. Υπάρχουν στιγμές που οι άνδρες δεν είναι καν, σε πλήρη στύση, που έχουν ξενερώσει… Αλλά επειδή οι γυναίκες χτυπιούνται και βογγάνε, μπαίνουν και αυτοί στο κλίμα και το… πετσί του ρόλου και χτυπιούνται επίσης. Η αλήθεια είναι πως αν κάποιος από τους δύο σταματήσει και κοιτάξει τον άλλον στα μάτια, μπορεί και να συζητήσουν για το λόγο που υποκρίνονται και οι δύο. Ειδικά στο πολύωρο σεξ, το πέος αυξομειώνεται σαν ελατήριο.
1.Το στοματικό σεξ
Σε ένα πρόχειρο γκάλοπ στο γραφείο, καταλήξαμε πως το 73,8% των γυναικών, δεν ξέρουν να κάνουν στοματικό σεξ. Η πλήρης στύση έρχεται, μόνο και μόνο από το θέαμα, αλλά πέραν αυτού, τζίφος! Και οι γυναίκες κινδυνεύουν να πάθουν αυχενικό από τη μονότονη επανάληψη ή να αποκτήσουν το «τικ» που έχουν τα σκυλάκια αυτοκινήτου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις