Τόσο σέξι που λιώνει η Αρκτική



Είναι μία από τις πιο παιχνιδιάρες θηλυκές υπάρξεις του χώρου, η Kate Upton, και αναμφισβήτητα από τις πιο σέξι! 

Την είδαμε στο "Teach me how to Dougie" στο παιχνίδι των Clippers (σήμερα δεν έπαιξαν με το Miami;), μας την έδειξε και ο Terry Richardson, αλλά ευρέως γνωστή έγινε από τη φωτογράφιση της από το Sports Illustrated, όπως η Irina, η Bar Refaeli και πολλές ακόμη... 
Η διαφορά είναι ότι η Kate Upton κοσμεί ακόμα ένα εξώφυλλο του Sports Illustrated, προκαλώντας πάλι πυρετούς στα ανδρικά πλήθη με τις θανατηφόρες καμπύλες της και τη θηλυκότητα της. 
Ωστόσο, απ'ότι έχουν πει παλαιότερα και οι φίλοι της, η Kate έχει πάρει μερικά κιλά παραπάνω, αλλά φαίνεται να μη δίνει και πολύ σημασία. Εξάλλου οι μετοχές της παραμένουν σε υψηλά επίπεδα, αλλά καλό θα ήταν να μην το παρακάνει... Ήταν και παλαιότερα χυμώδης και ας ζύγιζε μερικά κιλά λιγότερα!
Icebergs ahead: Kate Upton was seen working the photoshoot upon a boat sailing towards Antarctica, last year in December
All eyes on her: Kate wore a tiny bikini for the icy voyage, which was for the new issue of Sports Illustrated
stacy francis @stacyfrancis Reply Retweet Favorite · Open I deeply regret the events that led to Thursday's misunderstanding, but I respect and love her more than I can say.
Law of the jungle: Irina gets straight to the point as soon as she's done her duty
Blue belle: Bar Rafaeli shone in a electric blue lace dress with her blonde hair worn loose

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις