ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΣΟΥΙΤΕΣ Το πιο παγωμένο ξενοδοχείο του κόσμου!

Το πιο παγωμένο ξενοδοχείο του κόσμου!Το πιο… κρύο ξενοδοχείο του κόσμου, ονομάζεται προφανώς... "Ice Ηotel" και βρίσκεται στο Τζουκαστζάρβι (Jukkasjärvi) της Σουηδίας.

Αυτό που είναι καινοτόμο και εντυπωσιακό είναι το γεγονός πως οι σουίτες του, δημιουργούνται από δεκάδες καλλιτέχνες που συρρέουν από όλα τα μήκη και πλάτη της γης.
Πρόκειται για το μεγαλύτερο ξενοδοχείο στον κόσμο αυτού του είδους και καλεί δεκάδες καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο για να κατασκευάσουν αρκετές καλλιτεχνικές σουίτες όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν σύγχρονες ανέσεις και υψηλής ποιότητας φιλοξενία!
Περίπου 40 διεθνείς καλλιτέχνες άφησαν τη φαντασία τους ελεύθερη και ξεπέρασαν κατά πολύ τα όρια της δημιουργικότητας, κατασκευάζοντας δωμάτια-έργα τέχνης.
Όπως αναφέρει ο διευθυντής του ξενοδοχείου Άρνε Μπεργκ (Arne Bergh): "Πολλοί από τους καλλιτέχνες που έρχονται ως εδώ δεν έχουν εργαστεί ξανά με χιόνι και πάγο και αυτό είναι συγκλονιστικό καθώς η έμπευσή τους κρύβει συχνά πολλές εκπλήξεις".
Το αποτέλεσμα είναι πάντα εντυπωσιακό, καθώς ολόκληρα δωμάτια, έπιπλα, διακοσμητικά στοιχεία, σε μερικές περιπτώσεις ακόμα και σκεύη, κατασκευάζονται από πάγο, προσφέροντας μια ανεπανάληπτη εμπειρία διαμονής στους τυχερούς επισκέπτες.
Δείτε τις εντυπωσιακές σουίτες:

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις