Λήξη της απεργίας στην οικοδομική βιομηχανία επιθυμεί η Κυβέρνηση

Λήξη, Κυβέρνηση,lixi, kyvernisiΗ επιθυμία της Κυβέρνησης είναι να βρεθεί η χρυσή τομή και να λήξει ηαπεργία στην οικοδομική βιομηχανία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ,
δήλωσε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου, εκφράζοντας, παράλληλα, την ελπίδα όπως εντός της ημέρας υπάρξουν θετικά αποτελέσματα.
Σχολιάζοντας το θέμα της συνεχιζόμενης απεργίας στην οικοδομική βιομηχανία, ο κ. Στεφάνου είπε ότι «είναι γνωστό ότι το Υπουργείο Εργασίας και ειδικά η Υπουργός Εργασίας
που διαδραματίζει διαμεσολαβητικό ρόλο, εδώ και πάρα πολύ καιρό καταβάλλει έντονες προσπάθειες για να βρεθεί η χρυσή τομή και να επιλυθεί το πρόβλημα».
«Είναι επίσης γνωστό ότι χθες έγιναν μακρές και συνεχείς προσπάθειες», είπε και εξέφρασε την ελπίδα όπως εντός της ημέρας υπάρξουν θετικά αποτελέσματα «γιατί όλων η προσπάθεια ασφαλώς, ειδικά της Κυβέρνησης, είναι αυτή η απεργία να λήξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έτσι ώστε καθένας να πάει πίσω στις δουλείες του και να επαναδραστηριοποιηθεί ένας πολύ σημαντικός τομέας της οικονομίας, που ήδη έχει δεχθεί πολλά πλήγματα λόγω της οικονομικής κρίσης».
Ο κ. Στεφάνου είπε ότι «για να υπάρξει η χρυσή τομή πρέπει να συμφωνήσουν τα δύο μέρη, οι εργοδότες και το συνδικαλιστικό κίνημα και γι αυτό το λόγο ασκεί το διαμεσολαβητικό της ρόλο η Υπουργός Εργασίας», προσθέτοντας ότι «θέλουμε να κλείσει το συντομότερο αυτό το θέμα, αλλά δεν εναπόκειται σε εμάς».
Ερωτηθείς για το θέμα των αγροτικών επιδοτήσεων, ο κ. Στεφάνου συνέστησε υπομονή, προσθέτοντας ότι εντός της ημέρας αναμένεται όπως ο Υπουργός Γεωργίας είναι σε θέση να προβεί σε ανακοίνωση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις