Ωμό σεξ στη νέα ταινία του Λαρς Φον Τρίερ

Μετά τις ναζιστικές του κορώνες στις Κάννες, ο Λαρς Φον Τρίερ έχει διατηρήσει ένα πολύ χαμηλότερο προφίλ στις δημόσιες εικόνες του.
Παρ’ όλα αυτά δεν έχει καθόλου χαμηλό προφίλ στις ταινίες του, οι οποίες είναι όλο και πιο ακραίες.

Μετά τον «Αντίχριστο» όπου είδαμε ένα ζευγάρι (Charlotte Gainsbourg και Willem Dafoe) να διαχειρίζεται με σαδομαζοχιστικούς τρόπους τον χαμό του μικρού τους γιου, έρχεται η «Νυμφομανής». Πάλι πρωταγωνιστεί η μούσα του σκηνοθέτη που την έχουμε δει στις τελευταίες τρεις ταινίες του, Charlotte Gainsbourg.

H Charlotte παίζει την 50χρονη Τζο μια γυναίκα που έχει αποφασίσει ότι είναι νυμφομανής. Η γυναίκα αναπολεί και εξιστορεί στον θεατή την ερωτική της ζωή από την στιγμή της γέννησης της μέχρι και τα 50 της. 

Το φιλμ έχει στο δυναμικό του ένα πολύ καλό καστ, που περιλαμβάνει τους Stellan Skarsgard, Shia LaBeouf, Jamie Bell, Uma Thurman και έναν ακόμα αγαπημένο του Λαρς Φον Τρίερ, τον Willem Dafoe. 

Η ταινία προγραμματίζεται να βγει στους κινηματογράφους σε δύο κομμάτια (στην ουσία δύο ταινίες) αλλά και σε δύο εκδοχές, μια πιο ήπια και μια χωρίς καθόλου λογοκρισία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ερωτικές σκηνές της ταινίας είναι πραγματικές και περιλαμβάνουν διείσδυση. Εδώ και κάποιες μέρες, η εταιρεία παραγωγής της ταινίας εξέδωσε δύο εικόνες από την ταινία. Η πρώτη δείχνει την Τζο ξαπλωμένη σε ένα σκοτεινό δρομάκι, όπου και σύμφωνα με το σενάριο κείτεται μετά από έντονο ξυλοδαρμό, όπου θα την βρει ο Stellan Skarsgard, θα την περιθάλψει και έτσι θα μάθει πολλά για την ζωή της, που θα τα του εξιστορήσει η ίδια. Η δεύτερη φωτογραφία που βγήκε στην δημοσιότητα μόλις σήμερα, δείχνει την Τζο, γυμνόστηθη, έτοιμη να ξεκινήσει ένα ερωτικό τρίγωνο με δύο μελαμψούς άνδρες.

Σύμφωνα με τους παραγωγούς της ταινίας που την προωθούν αυτές τις μέρες στο Βερολίνο, η ταινία δεν προλαβαίνει την προθεσμία του Φεστιβάλ των Καννών που είναι στις 14 Μαρτίου καθώς υπάρχουν μέχρι στιγμής πάνω από 7 ώρες φιλμ, και ο σκηνοθέτης δυσκολεύεται να κόψει υλικό. 

Σύμφωνα με σχόλια του προέδρου της εταιρείας διανομής της ταινίας «όταν βγει στον κινηματογράφο η Νυμφομανής, θα ταράξει τα νερά του σινεμά για πάντα». 




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις