Σε κλοιό χιονοθύελλας οι ανατολικές ακτές των ΗΠΑ

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι αμερικανικές υπηρεσίες ενόψει τις επερχόμενης σφοδρής κακοκαιρίας και χιονοθύελλας.
Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους έρχονται έντονα καιρικά φαινόμενα, τα οποία ενδέχεται να προκαλέσουν δυσλειτουργίες στο οδικό δίκτυο και την ηλεκτροδότηση. 

Οι κυβερνήτες των Πολιτειών από την Νέα Αγγλία ως τη Νέα Υόρκη κήρυξαν κατάσταση έκτακτης ανάγκης και απαγορεύεται η κυκλοφορία σε αυτοκίνητα και φορτηγά –εκτός των οχημάτων έκτακτης ανάγκης. Αντίστοιχα μέτρα λήφθηκαν και στην επαρχία του Ρόουντ Άιλαντ. 

Δείτε σε απευθείας σύνδεση εικόνες από την χιονοθύελλα που πλήττει τις βορειοανατολικές ακτές των ΗΠΑ:



Προειδοποιήσεις για μεγάλη χιονόπτωση έχουν εκδοθεί για τμήματα του Νιου Τζέρσεϊ, της Νέας Υόρκης, της Μασαχουσέτης, του Ρόουντ Άιλαντ και του Κονέκτικατ, καθώς και για το Νιου Χαμσάιρ και το Μέιν.

Δείτε τι συμβαίνει αυτή την ώρα στην πόλη της Βοστόνης: 


Πληροφορίες κάνουν λόγο για ελλείψεις σε καύσιμα στις περιοχές του Κονέκτικατ και της Νέας Υόρκης. Η χιονοθύελλα αναμένεται να συνεχιστεί και το Σάββατο. Δεκάδες εκατομμύρια πολίτες βρίσκονται στο διάβα της θύελλας η οποία έχει προκαλέσει προβλήματα και στις μετακινήσεις. Χιλιάδες πτήσεις έχουν ακυρωθεί προκαλώντας καθυστερήσεις και δυσλειτουργία σε 60 αεροδρόμια. 

6000 άνδρες της Πολιτοφυλακής στη Μασαχουσέτη έχουν τεθεί σε επιφυλακή, ενώ οι κάτοικοι των περιοχών που αναμένεται να πληγούν έχουν ήδη προβεί σε προμήθειες ειδών πρώτης ανάγκης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις