Μυστικός «αεροψεκαστής», ο ΜΑΤατζής που έριξε στον ΣΥΡΙΖΑ!

Βετεράνος των «ψεκασμών» είναι, όπως αποδεικνύεται και από το φωτογραφικό ντοκουμέντο που δημοσιεύουμε, ο άνδρας των ΜΑΤ,
που χθές στην κατάληψη του γραφείου του Γ. Μέργου, έριχνε δακρυγόνα στους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ...



Δεν χωράει καμμία αμφιβολία ότι πρόκειται για τον ίδιο άνδρα όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς κοιτάζοντας αυτή τη φωτογραφία. Η πανομοιότυπη στάση αλλά και η ικανοποίηση που δείχνει να αντλεί από την ίδια την πράξη, δείχνουν ότι πρόκειται για μέλος της συνωμωσίας αυτών που μας ψεκάζουν!

Ο ανώνυμος αποστολέας της συγκεκριμένης φωτογραφίας, (που την τράβηξε με κίνδυνο της ζωής του καθώς το πλήρωμα του αεροσκάφους, τους είχε υποχρεώσει να «κατεβάσουν τα κουρτινάκια» δήθεν «για την ασφάλεια της προσγείωσης», αποκαλύπτει ότι ο συγκεκριμένος δεν είναι μόνος του!

Πρόκειται για μια ολόκληρη ομάδα ειδικευμένων «ψεκαστών» που δρουν με απόλυτη μυστικότητα. Κρύβονται σε ειδικά σημεία του αεροπλάνου καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης και την κρίσιμη στιγμή, βγαίνουν στο φτερό, δένονται με ειδικούς ιμάντες και ρίχνουν να νευροτοξικά δηλητήρια της Νέας Τάξης στον κόσμο, μας ενημερώνει ο πληροφοριοδότης μας.

Μάλιστα δεν είναι καθόλου τυχαίο, που μέλη αυτής της ομάδας, επιστρατεύθηκεν για να ψεκάσουν τους ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ. Από ό,τι φαίνεται, στα σχέδια της κυβέρνησης, είναι να οδηγήσει το κόμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στην πλήρη υποταγή, μέσω της ύπουλης μεθόδου των «ψυχοτρονικών» αερίων!


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις