Παρέδωσαν υπόμνημα στον πρωθυπουργό

Υπόμνημα με τα αιτήματά του παρέδωσε στον πρωθυπουργό το Συντονιστικό 'Όργανο των αγροτών.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς, εν όψει και της σύστασης μιας διυπουργικής επιτροπής με τη συμμετοχή των υπουργείων Οικονομίας και Ανάπτυξης για τη θέσπιση ζητημάτων, όπως το αγροτικό πετρέλαιο.

Οι αγρότες εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την ακρόαση που είχαν από τον πρωθυπουργό και μάλιστα επισήμαναν, πως ο Αντώνης Σαμαράς τούς δήλωσε πως είναι στο πλευρό του αγροτικού κόσμου και πως ο ίδιος γνωρίζει ότι ο πρωτογενής τομέας είναι η μόνη πηγή εσόδων για την ανόρθωση της οικονομίας.

Οι εκπρόσωποι του Συντονιστικού, στο πλαίσιο των επαφών που έχουν τις τελευταίες ημέρες στην Αθήνα, συναντήθηκαν το πρωί με τον υπουργό Εργασίας Γ. Βρούτση, απ' τον οποίο ζήτησαν να μην ύπαρξη αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης στους αγρότες. 

Αυτή την ώρα, αναμένεται να έχουν συνάντηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλο.

Σύσκεψη Χαρακόπουλου - Μαυραγάνη με εκπροσώπους αγροτών
Το θέμα της θέσπισης του αγροτικού πετρελαίου αναμένεται να κυριαρχήσει στη συνάντηση που αναμένεται να έχει στις 3 το μεσημέρι ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάξιμος Χαρακόπουλος, με τον υφυπουργό Οικονομικών, Γ. Μαυραγάνη και εκπροσώπους της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής των Αγροτών.

Όπως είχε δηλώσει χθες ο κ. Χαρακόπουλος, η θέσπιση του αγροτικού πετρελαίου είναι «μια πρόταση που την μελετούμε, έτσι ώστε να καταστεί εφικτή το συντομότερο δυνατό».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις