Ένας χρόνος χωρίς την Whitney Houston

Ένας χρόνος χωρίς την Whitney HoustonΈνας χρόνος από την ημέρα που η Whitney Houston βρέθηκε νεκρή μέσα στην μπανιέρα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της στο Μπέβερλι Χιλς,
λίγες ώρες πριν παρευρεθεί στο ετήσιο πάρτι για τα Grammys που διοργάνωνε ο μέντοράς της Clive Davis.

O θάνατός της καταγράφηκε στις 3.55 το απόγευμα ώρα ΗΠΑ, στις 11 Φεβρουαρίου του 2012.

Σύμφωνα με το τελικό κείμενο της αυτοψίας, μέσα στο δωμάτιο βρέθηκε ένα κουτάλι γεμάτο με μία «λευκή κρυστάλλινη ουσία» και μία «λευκή κοκκώδη ουσία» που αργότερα αναλύθηκε και αποδείχθηκε ότι ήταν κοκαΐνη.

Δίπλα στις ουσίες βρισκόταν τυλιγμένο αρκετό χαρτί ενώ κοντά υπήρχε κι ένας καθρέφτης αλλά και κάποια άλλα μικροαντικείμενα. Όπως μετέδωσε το ΤΜΖ, η Whitney είχε πάρει υπερβολική δόση ναρκωτικής ουσίας, συνταγογραφούμενων φαρμάκων, άλλων φαρμάκων αλλά και αλκοόλ.

Είχε δύο επιφανειακές εκδορές στο μέτωπο και μία στη μύτη της. Το επίπεδο χρήσης ναρκωτικών ήταν τόσο προχωρημένο που παρατηρήθηκε διάτρηση στο πίσω μέρος του ρινικού διαφράγματος, ώστε να είναι ματωμένη η μύτη της.

Σύμφωνα με την έκθεση, η ντίβα της pop είχε στο αίμα της ίχνη μαριχουάνας, μυοχαλαρωτικών, αγχολυτικών και αντιαλλεργικών. Επιπλέον, στο δωμάτιο υπήρχε μία σακούλα γεμάτη χάπια και μπουκαλάκια χαπιών αλλά κι ένα τασάκι γεμάτο αποτσίγαρα.

Φέτος η μητέρα της συντετριμμένη έλαβε πρόσκληση να παρευρεθεί στο πάρτι και το θεώρησε κακόγουστο αστείο: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μου έστειλαν πρόσκληση να πάω σ' ένα πάρτι στο οποίο πέθανε!» αναφώνησε. «Ίσως χάριν αναμνήσεων» πρόσθεσε η 79χρονη Cissy Houston, που πρόσφατα εξέδωσε βιβλίο για την κόρη της, το μουσικό είδωλο εκατομμυρίων, «Remembering Whitney».

Ωστόσο, η εγγονή της και κόρη της Whitney, Bobbi Kristina δεν έδειξε τον ενθουσιασμό της θεωρώντας αυτό το βιβλίο προσβολή κι ασέβεια στη νεκρή μητέρα της.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις