Η μυστηριώδης διαφήμιση με 6 γυναίκες με καμπύλες που προκάλεσε ερωτηματικά

Η εκστρατεία #PlusIsEqual γιορτάζει όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτως του στιλ και του μεγέθους που φοράνε στα ρούχα τους. Ολες έχουν Μια μυστηριώδης διαφήμιση με 6 γυναικείες σιλουέτες δημοσιεύτηκε στη Vogue Σεπτεμβρίου και προκάλεσε έκπληξη.
Η διαφήμιση παρουσίαζε έξι χυμώδεις γυναίκες (τις μοναδικές σε όλο το περιοδικό) και έγραφε #PlusIsEqual, κάνοντας τους αναγνώστες να αναρωτιούνται τι ακριβώς επρόκειτο να ακολουθήσει.
Τώρα, εν μέσω της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, δόθηκαν στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες για τη συγκεκριμένη εκστρατεία. Πρόκειται για τη διαφημιστική καμπάνια της εταιρείας ρούχων για μεγάλα μεγέθη Lane Bryant, η οποία είχε κάνει ανάλογη καμπάνια στο παρελθόν με τίτλο #ImNoAngel. 
Η νέα διαφήμιση περιλαμβάνει έξι από τα κορυφαία μοντέλα με καμπύλες στη βιομηχανία, την Candice Huffine, την Ashley Graham, την Precious Victoria Lee, την Georgia Pratt, την Justine Legault και την Sabina Karlsson.
Στόχος της διαφήμισης, είναι να περάσει το μήνυμα ότι όλες οι γυναίκες έχουν τα ίδια δικαιώματα στη μόδα, ανεξάρτητα από το μέγεθος που φορούν στα ρούχα τους.
Η Graham, η οποία είναι διεθνώς διάσημη ακτιβίστρια για την εικόνα του σώματος, δήλωσε ενθουσιασμένη για αυτή την εκστρατεία.
Ashley Graham
Ashley Graham

Candice Huffine
Candice Huffine


 δικαίωμα στη μόδα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις